2019 Teknoloji Haberleri, Teknoloji Haberleri 2019, 2019 Teknoloji Siteleri, Teknoloji Siteleri Yabancı, Teknoloji Haberleri, Teknoloji Siteleri, 2019 teknoloji trendleri

ABD’li Oyuncu Luke Perry, Felç Geçirdi!

Bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Luke Perry geçirdiği felç sonucu hastaneye kaldırıldı.

YAPAY KOMAYA SOKULDU

1990'lara ve 2000'lerin ilk dönemine damgasını vuran Beverly Hills 90210 dizisiyle hafızalarda yer eden oyuncu Luke Perry'den kötü haber geldi. Felç geçiren oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Perry, ilk müdahalenin ardından doktorlar tarafından yapay komaya sokuldu ve uyutuluyor. 2015 yılında bağırsaklarında kötü huylu tümör bulunan Perry, o dönemde operasyon geçirip tedavi görmüştü.

 

Filmografi

1990-2000: Beverly Hills, 90210

1992: Buffy vampyrdödaren

1994: 8 Seconds

1996: Normal Life

1997: Det femte elementet

2001-2002: Oz

2001: The Triangle

2002-2004: Jeremiah

2007: Alice Upside Down

2007: John from Cincinnati

2009: Äntligen midsommar!

2010: The Final Storm

Bir önceki yazımız olan TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor başlıklı makalemizde Çarşamba, Fi ve haber hakkında bilgiler verilmektedir.

Add a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2019 teknoloji haberleri